Optimizez viteza de încărcare a site-ului tău în schimbul donației pentru Kind Market

 

Adi Coscai Asociația Tandem

70% Complete
700 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! 

Sunt Adi din București, WordPress Developer. Lucrez de aproape 3 ani într-o agenție și fac și freelancing. Hai să facem o faptă bună și să ne ajutăm reciproc – eu am decis să îmi donez skill-urile pentru a susține realizarea unei platforme dedicate pentru Kind Market, platforma de schimb de servicii și produse între freelanceri și antreprenori.


Ce pun eu la bătaie?
Pe scurt: optimizez viteza de încărcare a site-ului tau dacă susții cu minim 200 - 250 lei demersul nostru de a folosi bunăvoința ca moneda de schimb și de pune încredere de la bun început într-o colaborare.


Condiții:
• site-ul trebuie sa fie pe WordPress
• pot face asta pentru maxim 6 site-uri
• timpul de execuție este de 2-3 zile lucrătoare per site
Mă poți rezerva la adi.coscai@gmail.com.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

SUSŢIN PROIECTUL

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

3 Donații

Thanks for giving kindness a place to be ❤️
06 Jan 2021
09 Dec 2020
09 Nov 2020
Adi Coscai : Asociația Tandem
Optimizez viteza de încărcare a site-ului tău în schimbul donației pentru Kind Market