Adi Coscai - Asociația Tandem

Optimizez viteza de încărcare a site-ului tău în schimbul donației pentru Kind Market

700 RON Donations raised
70% Complete
1,000 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Salut! 

Sunt Adi din București, WordPress Developer. Lucrez de aproape 3 ani într-o agenție și fac și freelancing. Hai să facem o faptă bună și să ne ajutăm reciproc – eu am decis să îmi donez skill-urile pentru a susține realizarea unei platforme dedicate pentru Kind Market, platforma de schimb de servicii și produse între freelanceri și antreprenori.


Ce pun eu la bătaie?
Pe scurt: optimizez viteza de încărcare a site-ului tau dacă susții cu minim 200 - 250 lei demersul nostru de a folosi bunăvoința ca moneda de schimb și de pune încredere de la bun început într-o colaborare.


Condiții:
• site-ul trebuie sa fie pe WordPress
• pot face asta pentru maxim 6 site-uri
• timpul de execuție este de 2-3 zile lucrătoare per site
Mă poți rezerva la adi.coscai@gmail.com.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Tandem

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

3 Donations

Thanks for giving kindness a place to be ❤️
06 Jan 2021
09 Dec 2020
09 Nov 2020