Alin Comșa - Asociația Tandem

Ofer 5 ședințe de consultanță în vânzări și de optimizare a performanțelor businessului

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt Alin Comșa - fondator AllInTrust, speaker, trainer, coach cu peste 20 de ani experiență și consultant în vânzări.   Pentru a susține noua platformă Kind Market, am decis să ofer 5 ședințe de consultanță în vânzări și de optimizare a performanțelor businessului.    O ședință de 60 de minute este echivalentă cu o donație de 250 de lei. Dă-mi un semn cu dovada donației la comsa.alin@gmail.com pentru a completa chestionarul cu detalii despre business-ul tău și pentru a stabili împreună data întâlnirii.  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Tandem

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!