People of Kind Market

 

Anca Spiridon Asociația Tandem

27.1% Complete
1,355 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Timp de o lună, Anca Spiriodon va scrie 30 de povești despre freelancerii și antreprenorii întâlniți prin Kind Market.

Oamenii care au beneficiat de platforma Kind Market până acum au dus la bun sfârșit proiecte rămas de mult timp pe hold, au avut parte de noi strategii de business, de comunicare și chiar de noi prietenii bine închetate. Vreau ca în fiecare zi să le fac cunoscute poveștile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

SUSŢIN PROIECTUL

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

8 Donații

10 Nov 2020
08 Nov 2020

Denisa Ioana Constantinoiu

150 RON
Love it! Sa fie cu spor si abia astept sa vad cum toate brandurile vor vrea sa fie acolo pentru servicii de la oameni faini!
06 Nov 2020
Buna! Hai sa aveti succes! Multumesc de ajutor! Va pup!
05 Nov 2020
Good luck și mulțumim! 🤗🤗
03 Nov 2020

Anonymous

30 RON
01 Nov 2020

Anonymous

75 RON
01 Nov 2020
i belive in you!
30 Oct 2020
Anca Spiridon : Asociația Tandem
People of Kind Market