Nuami Dinescu - Asociația Tandem

Te ajut să scapi de frica camerei de filmat sau a vorbitului în public în schimbul unei donații pentru Kind Market

0 RON Donatii stranse
0% Complete
450 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, 

Sunt Nuami Dinescu, actor cu peste 20 de ani experienta si mi-am propus sa te ajut sa scapi de frica de camera sau a vorbitului in public in schimbul unei donatii pentru Kind Market. 

O ora de consultanta - 150 lei 

Am intalnit oameni  bine pregatiti profesional, dar de o timiditate extrema cand apar in fata publicului; vorbesc usor precipitat, au usoara o tendinta spre balba, mai ales cind realizeaza ca timpul e pe sfarsite si nu au terminat ce aveau de spus. Am cunoscut persoane ingrozite de ideea  de a se ridica intr-o intilnire cu toate sectiile trustului (un trust de presa,  in cazul de fata) sa sustina un proiect nou, schimbarile, ideile noi, materialele etc. Am lucrat cu oameni care au atat de multe de spus, incat, alearga pur si simplu pe subiect si nu mai intelegi chiar toate cuvintele, daca mai e si rarait..

Acestea sunt citeva dinte situatiile pe care le putem indrepta impreuna. De la motivatia interioara, la exercitiile de dictie care dezlega maxilarul si ajuta limba sa-si foloseasca toti muschii pentru a capata cursivitate, claritate si frumusetea rostirii cuvintului, chiar daca vorbim in procente si termen tehnici.

In fara de exercitiile de dictie si chiar respiratie care te trec prin toate combinatiile de consoane, una mai nefericita decit alta, lucrez cu persoana respectiva si pe zona emotionala, facem un fel de radiografie personala cit sa inteleaga singura de ce se teme, care e radacina acestei temeri, cum sa scape de senzatia de ridicol, rusine, neincredere si cum sa-si foloseasca emotia ca un atu. Emotia buna care te ajuta sa ai un discurs sincer, curat, concentrat, fara balast.

Lucrez  inclusiv cu persoane care stau in fata camerei, moderator sau invitati, care se emotioneaza si nu se simt confortabil in fata tirului de intrebari,  adesea neprietenoase. Oameni care se descurca cel mai bine in scris, dar cind e vorba de comunicare orala au senzatia ca nu fac fata.

Cu alte cuvinte, te pot ajuta sa-ti gaseasesti relaxarea si bucuria in situatii care, in mod normal, te simti nesigur, nepregatit.

Daca te pot ajuta, trimite-mi un mesaj pe pagina de Facebook - Nuami Dinescu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Tandem

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!