Cristina Ursu - Asociația Tandem

Ofer Terapie de Criză (cum să treci mai ușor prin pandemie) în schimbul unei donații pentru Kind Market

0 RON Donatii stranse
0% Complete
450 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Cristina. Trainer de dezvoltare personală, coach de carieră și Psihoterapeut Cognitiv-comportamental. De aproximativ 10 ani lucrez cu oamenii, îi susțin și însoțesc în drumul lor de dezvoltare și autocunoaștere. Kind Market pentru mine a fost extrem de valoros. Și îmi doresc ca ajutorul și susținerea reciprocă să devină un stil de viață.   Ce pun eu la bătaie? O oră de terapie „de criză”. Ce înseamnă de criză?  - simți că nu mai știi ce să faci în casă; - pandemia te-a pus la zid și ți-a întrerupt toate planurile; - ai numai gânduri negre; - stresul și depresia par să fie după colț.   Timp de o oră discutăm despre asta și te ajut cu instrumente și tehnici necesare să depășești criza. Și totul în schimbul unei donații de minim 150 lei pentru proiectul Kind Market.   Scrie-mi pe cristina@betterist.ro și atașează te rog și dovada donației. Vom stabili împreună ziua și intervalul orar potrivit când ne vom vedea pe Zoom :).

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Tandem

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!