Andreea Chiuaru - Asociația Tandem

Ofer consultanță și audit pe conținutul tău în social media pentru Kind Market

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Andreea, Freelance Digital Marketer și Content Creator. Creez conținut de 8+ ani pe blogul personal și pe social media. De 5+ ani îi ajut pe alții să-și îndeplinească obiectivele de marketing prin strategii creative de conținut pentru social media și bloguri personale sau de companie.   

Cum te pot ajuta?

- răspunzând la orice întrebare ai tu despre conținutul pe care îl publici în momentul actual

- prin direcții și idei pentru strategia ta de comunicare

- prin realizarea unui scurt audit și oferirea de feedback constructiv pentru a-ți îmbunătăți conținutul  

De ce fac asta?

Pentru că, de fiecare dată, am găsit în Kind Market, ajutorul de care am avut nevoie, vreau să ofer și eu ceva în schimb.  

Ce ofer în schimbul donației tale?

O oră de consultanță pe strategia de social media/planul editorial actual.

Ariile mele de expertiză sunt branding personal & e-commerce, dar cred că pot ajuta cu insight-uri valoroase și pentru alte domenii, în special dacă vorbim despre strategia de conținut de pe instagram.  

Donația minimă este de 75 de lei. Donația maximă o stabilești tu, în funcție de cât de mult crezi că te pot ajuta această consultanță.  Pot oferi 4 sedinte de consultanta, in ordinea inscrierilor. O sedinta dureza 50 de minute si poate fi tinuta exclusiv prin skype/zoom.  

Dacă vrei să discutăm în avans, mă găsești cel mai rapid pe www.instagram.com/andreea_chiuaru  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Tandem

Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Kind Market

Proiectul își propune să creeze o platformă în care freelancerii și anreprenorii să facă schimb de produse și servicii pe barter. Este felul nostru de a susține antreprenorii și freelancerii să-și crească proiectele dincolo de impedimentul banilor.

Fiecare persoană ce donează 100 lei devine membru fondator. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!